Les i app

Nye A-magasinet tar deg med inn i en verden av mer kunnskap, opplevelser og inspirasjon. Nå med forsterket satsning på kultur-, viten- og samfunnsstoff som berører både hjernen og hjertet.

Les i nettleser

Nye A-magasinet tar deg med inn i en verden av mer kunnskap, opplevelser og inspirasjon.

Logg inn med SPiD

MAGASIN+ er en samling av Aftenpostens, Fri Flyts og Maritimt Forlags 24 kvalitetsmagasiner i et digitalabonnement. Du får tilgang til ukeavisen for barn Aftenposten Junior, nyheten Aftenposten Vitenskap, aktualitetsmagasinet Aftenposten Innsikt, Mat fra Norge, A-magasinet, Aftenposten Historie, Hyttemagasinet, Hytteguiden, Ute, Fri Flyt, Terrengsykkel, Landevei, Playboard, Klatring, Båtliv, Vagabond, Lyd&Bilde, Seilmagasinet, Seilas, Båtguiden, Bake, Aftenposten Oppvekst, Aftenposten K og Mamma.

I tillegg til alle nyutgivelser, gir MAGASIN+ deg tilgang til alle tidligere utgivelser av hvert magasin i et søkbart arkiv. Her kan du bla deg gjennom over 2.500 magasinutgaver! Samtidig lanseres det mellom to og tre nye utgaver i appen hver uke. Les så mye du vil, når du vil og hvor du vil!

Magasinene kan lastes ned, slik at du kan lese dem også når du ikke er koblet til internett. Dette gjør MAGASIN+ til en super applikasjon å ha med seg på nettbrett eller mobil på flyet, togreisen eller på hytta.

Når du finner magasinet du vil lese, er det enkelt å forstørre teksten under lesing, du kan bla deg gjennom utgaven ved å finne et oversiktlig sideoppsett og du kan søke ved å trykke på forstørrelsesglasset øverst i høyre hjørne.

Applikasjonen kan lastes ned gratis via App Store og Google Play.

MAGASIN+ er utgitt av Aftenposten Forlag.

Hva er SPiD?

MAGASIN+ bruker SPiD for enkel og sikker innlogging. SPiD er Schibsted Payment AS sin løsning for sikker innlogging og betaling på tvers av alle tjenester. SPiD tilbyr en enkel måte å logge inn på, og du kan logge inn med samme brukernavn og passord på FINN, VG og noen andre selskaper.

Hvordan får jeg MAGASIN+?

Det første du må gjøre er å bestille et abonnement – det gjør du her: Bestillingsskjema MAGASIN+. Deretter laster du ned appen her: MAGASIN+ i AppStore eller MAGASIN+ i Google Play. Så logger du deg inn i appen med din SPiD-konto og kan lese så mye du vil!

Hvordan betaler jeg?

For å kjøpe abonnement på MAGASIN+ må du betale med bankkort via SPiD. Når du oppretter abonnementet, vil du bli belastet kampanjens tilbud. Deretter vil det trekkes 99 kroner fra din konto en gang i måneden etter kampanjeperioden er over, og så lenge abonnementet løper.

Jeg har problemer med innloggingen, hva er feil?

Husk at du må bruke samme SPiD-konto til innlogging som du brukte for å opprette abonnementet på MAGASIN+. Dersom du har vært logget inn før, må du logge ut. Dersom det fremdeles ikke går å logge inn med riktig SPiD-konto, kan det hjelpe å slette appen og laste den ned på nytt.

Hvis det fremdeles ikke går, sjekk at abonnementet ditt er aktivt på Min side. Dersom det ikke står her at abonnementet er aktivt, ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 05041 eller epost magasin@aftenposten.no.

Kan jeg prøvelese MAGASIN+ uten å kjøpe abonnement?

Ja, det kan du. Da laster du ned appen (det er gratis å laste den ned) her: MAGASIN+ i AppStore eller MAGASIN+ i Google Play. Så åpner du appen, og går på fanen i menylinjen nederst som heter «Prøveles». Her kan du ble deg gjennom et nummer av alle titlene vi har samlet i Magasin+.

Hvilke magasiner ligger i appen?

MAGASIN+ inneholder ukeavisen Aftenposten Junior og magasinene Aftenposten Vitenskap, Mat fra Norge, Aftenposten Innsikt, Bake, Aftenposten Historie, Hyttemagasinet, Aftenposten Oppvekst, Aftenpostens helgemagasin A-magasinet, kulturmagasinet Aftenposten K, Ute, Fri Flyt, Terrengsykkel, Landevei, Playboard, Klatring, Båtliv, Seilmagasinet, Seilas, Båtguiden og Mamma. I løpet av høsten kommer ytterligere titler.

Kontakt  

Har du problemer med innlogging eller har andre spørsmål – kontakt vår kundeservice på telefon 05041 eller på epost til magasin@aftenposten.no.